Beter in Balans met de AO scan

Voor -thuis- gebruikers van de AO scan


De AO scan is een instrument om je te helpen optimaal in balans te blijven.

Je bent moe en weet niet goed wat je nu kunt doen. Je kunt niet slapen. Je bent angstig, gestrest of verdrietig. Hoe blijf ik in balans en wat kan ik zelf doen om me beter te voelen. 

Je hebt een enorme ambitie om iets te realiseren. Kortom je vraagt wel wat van jezelf. Dat kost energie. Neem je de goede beslissingen om ook echt in balans te blijven of pleeg je ongewild toch roofbouw. De dilemma's van deze tijd, doorgaan, rusten, mediteren of gewoon lekker knallen op de sportschool. Wat is voor jou de beste actie om in je drukke bestaan in balans te blijven. 

Dan is er voor je de AO scan. Een instrument  voor mensen die actief in het leven staan en daarbij wel hulp kunnen gebruiken. 

Dan ben je aan het goede adres bij zicht-op-gezondheid.nl voor de thuisgebruiker. We hebben een aanbod van workshops over het gebruik van de AO scan. 

Workshops over gezondheid en gezond leven. 

En het platform zict-op-gezondheid voor de thuisgebruiker waar je wekelijks je vragen kunt stellen. Waar er diverse onderwerpen aan bod komen en je vragen kunt stellen. 

De nieuwe manier om je gezondheid zelf te monitoren. Let op, dit is een leer instrument. De frequenties zijn geen medische diagnose. Het is een energetische diagnose. 

Workshop 13 december