Gratis online | Demonstratie van de AO Scan

Zicht en grip op je gezondheid met frequenties.  5 juni online van 20.00 tot 21.30 uur

Registraties zijn gesloten
Nieuw: Frequenties scannen en optimaliseren! 
Voor therapeuten en thuisgebruikers: Een demonstratie van de AO Scan. 

Het werken met frequenties neemt toe bij natuurlijk-therapeuten, maar zeker ook bij thuisgebruikers. Je gezondheid zelf in de hand hebben is iets wat steeds belangijker is. 

Wil jij weten wat je voor jezelf, je familie of bedrijf kunt doen met de AO Scan, dan zal deze demonstratie je weer meer kunnen laten zien. 

Klik op het vakje registreren en zo kom je bij dit online event. 

De mogelijkheid om met behulp van frequenties vele zaken bij mens, dier en zelfs ruimtes te scannen en daarna te optimaliseren geeft een nieuwe mogelijkheid voor het werken aan gezondheid. 

Aan de ene kant kun je zelf veel meer doen als 'leek'. Omdat je zelf deskundig bent met betrekking tot je eigen gezondheid. 

De scan geeft je veel richtlijnen. Het is geen medische diagnose. 

Als therapeut heb je nu meer mogelijkheden om energetische informatie te krijgen over diverse aspecten van gezondheid. 

Aangezien de AO Scan veel mogelijkheden heeft geven we deze avond een eerste introductie door meer over de algemene mogelijkheden te vertellen.

En we gaan dieper in op een van de functies, de Vitals Scan. 

Aan de hand van praktijkvoorbeelden maken we duidelijk hoe je de Vitals kunt inzetten. 

Aan de eerste 3 personen die zicht aanmelden bieden we een persoonlijke demonstratie van de Vitals aan. Datum & Tijd
woensdag juni 05, 2024
20:00 21:30 (Europe/Amsterdam)
Locatie

Beyond Stress

Middeloolaan 12
12
1985 AC Nederland
Nederland
0611321947
info@beyondstress.nl
Organisator

Team Zicht op Gezondheid

--Team Zicht op Gezondheid--
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.

Werken met de AO Scan

een demonstratieDe AO Scan

De uitgebreide mogelijkheden van de AO scan zijn als een soort snoepwinkel voor iedere coach of therapeut. De scanmogelijkheden geven je inzichten in diverse energetische aspecten van je klant. 

Door je scan kun je emoties, lichaamsfuncties, bloedwaarden, spijsvertering hormonen en veel meer scannen. We hebben lijsten die je kunt downloaden om te zien wat alle mogelijkheden zijn. 

Daarnaast zijn er een aantal mogelijkheden op te optimaliseren. Zoals het immuunsysteem, energie, energetische bescherming en vele vele andere functies. 

De frequenties van vele homeopathische middelen, bloesems, cel-zouten en chakra's. Ook dit is bijna te veel om op te noemen. 

De lijsten zijn in de Nederlandse vertaling te zien op de site en horen bij de training die we coaches en therapeuten geven om de AO scan in het werk in te zetten. 


Emoties helen, de basis van herstel

De visie op gezondheid is dat geblokkeerde trauma's en emoties herstel kunnen belemmeren. Het bevrijden van deze emoties geeft een bruisende energie voor je klant. 

We weten dat het praten over emoties, zeker in het begin van een traject veel energie kan vragen. Het balanceren van blokkerende emoties door de programma's die je met de AO scan ter beschikking staan, is de weg naar meer energie, betere gezondheid en een goede communicatie met je klant. 

Je pakt de diepere emotionele lagen op, zonder dat dit als belastende wordt ervaren. 

Door de Inner voice krijgt je klant inzicht in de blokkerende emoties en helende frequenties o zelf te gebruiken wanneer gewenst. 

Emoties kunnen met de bloesems, de affirmaties of andere programma's worden gebalanceerd. 

De combinatie met de lichaamssystemen maakt je duidelijk van acuut of chronisch is n combinatie met achterliggende informatie en richtlijnen voor zelfzorg. 

Meting en de optimalisatie in een persoonlijke uitslag. 

Een duidelijk voorbeeld van een meting is de Vitals scan. Die kun je wekelijks bij je klant uitvoeren en geeft een inzicht in de situatie van vele lichaamsfuncties. Het voordeel is dat je zo de betrokkenheid bij het herstel en de effectiviteit van je richtlijnen goed kunt bespreken. 

Daarnaast ontstaat er motivatie voor je adviezen en of therapie door de duidelijke onderbouwing.